понеделник, 22 юни 2009 г.

Лечение на рака

http://www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?showtopic=414&st=15
Гневен
Публикувано на: May 16 2006, 09:06 AM
Група: Потребители
Съобщения: 23
Потребител # 363
Дата на регистрация: 6-May 0

Връщам се към темата, по-долу копирах част от писмото ми до една моя приятелка в Плевен, чиято майка има рак на гърдата (да не дава Господ!). Впрочем тази жена, която дава рецептата, я срещнах после и тя потвърди, че се е излекувала от рака, благодарение на тази рецепта. Иска да помогне на колкото се може повече хора, затова позволи да й публикувам координатите. Понеже съм на принципа, че ако не помогне, поне няма да навреди, я пускам. Във всички случаи е по-добре от химиотерапията.

...и се заприказвахме за разни илачи. Краси имала клиентка, която се излекувала от рак на щитовидната жлеза! С народна рецепта. Ракът бил обхванал вече цялата аорта на сърцето, докторите я отворили и затворили и казали, че не могат нищо да направят. Тогава някой й дал тази рецепта, сега жената е абсолютно здрава, единствените поражения върху организма й са от химиотерапията. Заслужава си да опитате, тази рецепта е за всякакъв рак, Краси я е взела и за нейната братовчедка. Жената си дала телефоните, защото откакто се излекувала, иска да помага с тази рецепта на всички, които имат ракови проблеми. Казва се Елена Стойчева, от Кюстендил е. Телефони: 0885532097, телефон в Кюстендил: 078-3-21-29, телефон в София: 954-96-96. Можеш да й се обадиш, ако искаш, а аз сега ще ти напиша рецептата:Купуваш от железарски магазин една бутилка най-обикновена газ за осветление. От аптеката вземаш два пакета медицински въглен на прах. Вземаш и плътна медицинска филтърна хартия (от някоя лаборатория, все ще намериш). Сипваш в газта двата пакета въглен (то шупва)и правиш четирикратно пречистване - четири пъти пречистваш сместа, като всеки път сменяш филтъра, докато остане бистра течност. Тази течност (газта) се пие в продължение на 42 дни по една чаена лъжичка 30 минути преди ядене. Леля Роза да си запушва носа, щото мирише, но иначе на вкус било като минерална вода. Пие се 6 седмици (42 дни), след това пускате изследвания на кръв и урина. После, веднъж годишно се прави профилактично пиене в продължение на 2 седмици - веднъж дневно по 1 чаена лъжичка. Жената е започнала да се оправя още преди да свършат тези 42 дни, а когато са свършили и отишла в онкологията, онези не могли да повярват на очите си. ОТ рака нямало и следа. Обади й се, ако искаш. Но мисля, че си заслужава да го направите. Както тя казала на Краси, газ, газ, ама другото, дето ме чакаше, беше пръст.

Нещо от Интернет. Добавям го за протокола...

QUOTE
Автор veni (Нерегистриран)
Публикувано 02.06.05 12:10
S doktor Galabov se poznavam lichno i znam kakvi usilia polaga za da si nameri informacia, da ia proveri i saotvetno predlogi na obchtestvenostta.Znam che razpolaga sas info i za spomenatite strani-Rusia i ostanalata chast,no za sagalenie tam sekretnosta e mnogo po-goliama/taka izliza / i informaciata e dosta oskadna /ne kato obem, a kato dokazatelstvo/ i saotvetno ima protivorechivi danni.Mogete da badete siguren che pologenieto v Bulgaria ne e po razlichno-za informaciata.Miat sin e onkobolen i se interesuvah kolko deca sa s negovoto zaboliavane,no za sagalenie nikoi otnikade nichto.Priatelka raboti v ministerstvoto na zdraveopazvane i mi kaza :lekuvai go kakto ti namerich za dobre i ne viarvai na lekarite.Vsichki po ,,vischi hora,, se lekuvat v chugbina i nikoi ne obrachta vnimanie na mestno nivo.Zatova i reformata niama da svarchi skoro ,zachtoto obslugva interesi.POZNATO NALI!


http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board...=collapsed&sb=5